Rijschool Verzekeringen en Advies
Betaalbaar en deskundig advies, jouw rit naar zekerheid begint hier
 

Wie zijn wij?

Wij hebben nagenoeg bij alle verzekeraars die lesvoertuigen verzekeren de mogelijkheid om u daar onder te brengen, wat ons in staat stelt om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van rijscholen en instructeurs.
Onze ervaring als rijschoolondernemers stelt ons in staat om een diepgaand inzicht te hebben in de uitdagingen waarmee u te maken krijgt. We begrijpen dat tijd kostbaar is, vooral wanneer er schade aan lesvoertuigen optreedt. 

Daarom streven we ernaar om snel en efficiënt te handelen, zelfs buiten reguliere kantooruren. 

Onze toewijding gaat verder dan de standaard 9-tot-5-mentaliteit; we zijn er altijd voor u bij schade, ook 's avonds en in het weekend.
Een van de manieren waarop we ons onderscheiden, is door veelal kosteloos een vervangende lesauto aan te bieden tijdens de reparatieperiode bij een verhaalschaalschade. 

We begrijpen dat uw rijschool niet kan stilstaan, zelfs niet tijdens reparaties, en streven ernaar om u zo min mogelijk te hinderen.
Naast onze specialisatie in Rijschoolverzekeringen bieden we ook een scala aan particuliere verzekeringen aan. 

Ons middelgrote assurantiekantoor is geworteld in de rijschoolwereld. We hebben sterke relaties opgebouwd met verzekeraars die lesvoertuigen verzekeren. 

Hierdoor kunnen we u de beste dekking en tarieven bieden die passen bij uw specifieke situatie.
Kortom, wij, Michel & Jenny Smit, staan klaar om u te voorzien van deskundig advies en op maat gemaakte verzekeringen die aansluiten bij uw rijschoolbehoeften.

AFM Vergunningnummer 12 047148
KvK 55908020

Kifid 300.017566